Over ACB Trainingen

De letters ACB staan voor Aandacht, Communicatie en Bewustwording. Maar dat niet alleen! A, C & B zijn namelijk ook de initialen van mijn naam: Anne-Corinne Boulan.

Het omgaan met mensen in groepsverband heeft mij altijd enorm geïntrigeerd. Ik wil begrijpen waarom iemand doet zoals hij doet en hoe een groep daarop reageert. Mijn enthousiasme voor het vak is ontstaan, op het moment dat ik zelf heb mogen ervaren wat coaching en therapie voor mij kon betekenen gedurende moeilijke periodes in mijn leven. Mijn passie en gedrevenheid op het gebied van mentale vitaliteitvergroting, met name voor personeel binnen de zorgsector, is ontstaan tijdens mijn afstudeeropdracht bij het Maxima Medisch Centrum. Verzuim wegens stress en burn-out is heden ten dagen de grootste oorzaak van verzuim. Mijn doel is dan ook te investeren in de mentale vitaliteit van medewerkers zodat dit verzuim aanzienlijk kan verlagen en de bevlogenheid en het geluk van de medewerkers juist wordt bevorderd.

”Met grote interesse in mensen en hun achtergrond, met gedegen vakkennis, levenservaring, humor, creatieve- en grensverleggende methodieken begeleid ik in mijn praktijk aan huis cliënten op individueel vlak. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van mentale vitaliteitvergroting.”

– Anne-Corinne

De 3 pijlers

Door te werken met deze drie pijlers ontstaan er inzichten die je keuzemogelijkheden en eigen verantwoordelijkheid geven:

Aandacht

In het stukje aandacht is er puur en alleen oog voor jou als persoon en je interne, maar ook externe processen.

Communicatie

Of het nu gaat om verbaal of non0verbaal, naar de buitenwereld toe of binnen jezelf. ACB Trainingen helpt je er op een goede manier mee om te gaan,

Bewustwording

Door ons te richten op bewustwording van je eigen denkpatronen en het gevoel dat hieruit volgt krijgen we inzicht in jouw handelen. Dit verklaar voor velen een hoop.