Sterk in je werk

Een adembenemende, grensverleggende en mindsetveranderende 2-daagse teambuilding!

Wat maakt ons uniek?

 • Een teambuilding met veel plezier en indrukwekkende ervaringen
 • Een boost onderling door samen de uitdaging aan te gaan
 • Daadwerkelijk ervaren wat een stressvolle situatie met lichaam en geest doet
 • Bewust worden van eigen invloedsfeer in stressvolle situaties
 • Praktijk gerichte ervaring naar de werkvloer d.m.v. creatieve en inspirerende werkvormen
 • Helder krijgen van individuele én teamwaarden
 • Inclusief boek “de Adembijbel” en ander naslagwerk

De Wim Hof methode met een verdiepingsslag!

We werken met de verbluffende techniek van Wim Hof , beter bekend als de “ice man” waarmee we je team een enorme boost geven. De eerste dag werken we toe naar het nemen van een ijsbad. Deelnemers gaan aan den lijve ervaren hoe ze omgaan met een stressvolle situatie (alles altijd binnen de eigen grenzen/veiligheid en zonder groepsdruk) en ontdekken hoe ze daar op een gezonde manier mee om kunnen gaan. De ervaring leert dat na deze dag de teamleden  met veel meer zelfvertrouwen de regie over hun eigen vitaliteit en mentale weerbaarheid kunnen pakken.

Wij zijn uniek door de Wim Hof methode te koppelen aan verdiepingsdag. Tijdens deze dag gaan we het geleerde van dag 1 vertalen naar de werkvloer. Met diverse inspirerende en actieve werkvormen werken we aan de vooraf door jouw team samengestelde leerdoelen. Dit alles met echt blijvend resultaat.

Teambuilding Valkenswaard

Waarom teambuilding?

De arbeidsmarkt is dynamisch geworden, banen bevatten meer kennis- en emotiewerk. Succesvol deelnemen aan de huidige arbeidsmarkt vereist aanpassingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en vooral  bevlogen én mentaal fit personeel. Dit laatste wordt ook wel mentaal kapitaal genoemd. Het zijn de mensen die voor uw organisatie het verschil kunnen maken. Mentaal vitale medewerkers zorgen voor een goed draaiend team wat zorgt voor een goede organisatie ontwikkeling.

Helaas is de realiteit vaak anders. Teamleden voelen zich niet verbonden met het grotere geheel, de onderlinge communicatie is slecht of ze ervaren veel werkdruk-/stress. Investeren in mentaal vitale medewerkers en een sterk verbonden team, is investeren in uw organisatie.

Globale opbouw

Elk team is uniek en vraagt om een unieke aanpak. De verdiepingsdag van deze 2 daagse teambuilding wordt dan ook altijd op maat gemaakt. Maat werk levert Sterk Werk!

Wel zijn er een aantal onderwerpen die zeker aan bod zullen komen namelijk;

 • wat is stress en hoe herken je eigen signalen
 • ademhalingstechnieken en het effect op de gezondheid
 • ontdekken van de kracht van de gedachten
 • zicht op eigen invloedsfeer
 • zicht op individuele en teamwaarden
 • efficiënte communicatie technieken

Praktische informatie

Aantal deelnemers: maximaal 15 personen

Datum: in overleg

Duur: 2 dagen (dit kan aansluitend of met tussenpozen)

Locatie: op uw gewenste locatie, locatie- en catering kosten op eigen kosten

Facilitatoren: Anne-Corinne Boulan en Robbie de Jong

Investering: € 3750,00 exclusief BTW

Anne-Corinne Boulan van ACB-trainingen
Trainer Sterk in je Werk

De trainers

De teambuilding “sterk in je werk” is een samenwerking tussen ACB-trainingen en Robbie de Jong. Robbie de Jong is specialist in ademhaling en Psych-K en werkt als trainer en stresscoach om te inspireren tot groei. Hij is 15 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut met passie voor het helpen van mensen met stress gerelateerde klachten.

Wat deelnemers over onze teambuilding zeggen;

Jullie training heeft heel veel indruk gemaakt op ons team. Met het anders benaderen van elkaar, slaan we een nieuwe weg in en is het ook echt leuker geworden.

Lekker de diepte in met z’n allen. We wisten niet dat er zoveel energie in ons team zat. Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring!

Jullie voelen zo snel aan waar de schoen wringt, wat ons de ene eye-opener na de andere heeft opgeleverd. Wij raden iedereen jullie training aan.

Onze neuzen staan weer allemaal dezelfde kant op. Jullie zijn toppers!