Workshops teams & medewerkers

Werkstress niveau

Stresspreventie voor uw personeel

Voorkom verzuim, investeer in uw personeel! Ontdek wat het verschil is tussen ongezonde stress en gezonde spanning. Aan de hand van theorie én oefeningen leren de deelnemers eigen stress signalen herkennen en hiernaar te handelen.

De kracht van een positieve mindset

De kracht van de gedachten

Wist je dat mentale vitaliteit net zo te trainen is als fysieke vitaliteit? In deze workshop gaan we aan de slag met de kracht van de gedachten. Deelnemers leren hoeveel invloed gedachten hebben op het ervaren van werkgeluk en het nemen van eigen regie.

Workshop kernwaarden

Wees wijs met waarden

Helder omschreven teamwaarden geven structuur, duidelijkheid en houvast. Het zorgt voor een goede aanspreekcultuur. Tijdens deze workshop gaat het team met elkaar aan de slag met teamwaarden en zorgen we voor eigenaarschap op dit gebied.

Vitaliteit vergroten

Vitaliteitsdag voor uw team

Wist je dat er een belangrijk verband is tussen mentaal vitaal personeel en bedrijfssucces? Medewerkers die goed in hun vel zitten zijn de spil van de organisatie. Wacht niet tot uw personeel ziek wordt, investeer in een inspirerende vitaliteitsdag .

Workshops leidinggevenden

Omgaan met weerstand

Ervaar jij weerstand in het team? Hoe ga je hiermee om als leidinggevende en wat kom je tegen bij jezelf? Een zeer praktijkgerichte workshop waarbij je leert weerstand om te buigen naar meebewegen.

Workshop groepsdynamiek

Groepsdynamiek en het team

In welke fase zit jouw team en geef jij daarbij de goede aansturing? ACB-praktijk biedt workshops aan voor alle leidinggevenden die weten dat onderlinge verbondenheid de motor is tot een succesvol team!