Onze workshops & trainingen

positieve gedachten hebben kracht

De kracht van de gedachten

Wist je dat mentale vitaliteit net zo te trainen is als fysieke vitaliteit? In deze workshop gaan we aan de slag met je gedachten en leer je hoeveel invloed deze hebben op je gevoelens. Het effect, meer geluk ervaren!

Burn-out en werkstress

Hoe ga jij stress te lijf?

Voor iedereen die (ongezonde) stress ervaart. Aan de hand van theorie én oefeningen leer je je eigen stress signalen herkennen en hiernaar te handelen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Workshops voor een prettige werksfeer

Groepsdynamiek en het team

In welke fase zit jouw team en geef jij daarbij de goede aansturing? ACB-praktijk biedt workshops aan voor alle leidinggevenden die weten dat onderlinge verbondenheid de motor is tot een succesvol team!

Omgaan met weerstand

Ervaar jij weerstand in het team? Hoe ga je hiermee om als leidinggevende en wat kom je tegen bij jezelf? Een zeer praktijkgerichte workshop waarbij je leert weerstand om te buigen naar meebewegen.

Specialisaties voor de zorgsector

tijd voor vitaliteit in de zorg

Tijd voor vitaliteit in de zorgsector

In de zorgvraag verandert en de druk is hoog. Werkstress en burn-out zijn de grootste risicofactoren voor werk in de zorg. In deze workshop leer je hoe je dit kan voorkomen en hoe je je vitaliteit kan vergroten

Coaching voor HBO V verpleegkundigen

Coachen voor verpleegkundigen

De functiedifferentiatie komt eraan. Als regie óf HBO-V verpleegkundige wordt verwacht dat je een coachende rol aanneemt. In deze workshop leer je praktische tools om in te zetten op de werkvloer.